Home » Bestuur » Benoeming bestuursleden

Benoeming bestuursleden

Benoeming nieuwe bestuursleden                                                                                April 2022

Aan de leden van HV Cascade,

Huurdersvereniging Cascade maakt een doorstart!

Even leek het erop dat HV Cascade zou worden opgeheven, uiteindelijk zijn er 2 bestuursleden gevonden die de vereniging voortzetten, de interim bestuursleden moeten worden benoemd door leden van de Huurdersvereniging Cascade, daarom ontvangt u deze brief.

Benoemingen van Bestuursleden vinden plaats volgens de statuten artikel 8.2, waarin staat;
de bestuursleden worden door de algemene ledenvergadering benoemd uit de leden van de vereniging”.

De Heer Eliza Oomen uit Hoogeveen heeft sinds maart 2021 in het bestuur gezeten, door de dreigende opheffing van de vereniging was de heer Oomen uitgeschreven als bestuurslid bij KvK. De benoeming van Eliza moet opnieuw worden voorgelegd aan de leden.

De heer Bert van Egten uit Hoogeveen heeft eerder contact gehad met de Cascade voor een bestuursfunctie, toen opheffing van de vereniging dreigde hebben Eliza en Bert samen en op het laatste moment besloten de vereniging per 1 april voort te zetten. Beide heren zijn van mening dat van Woonconcept vertegenwoordigd moeten zijn door een stabiele huurdersvereniging welke de belangen behartigd van alle huurders.

Eliza en Bert zijn ervaren bestuurders en geen onbekenden in Hoogeveen. In de bestuursvergadering van 7 maart 2022 hebben zij aangegeven aan het toenmalig bestuur  per 1 april een doorstart te willen maken, na een gesprek met Woonconcept zijn wij van mening een toegevoegde waarde voor de vereniging te kunnen zijn. Het interim bestuur vraagt u dan ook in te kunnen stemmen met de benoeming van de heren Eliza Oomen en Bert van Egten als nieuwe bestuursleden per 1 april 2022.  U kunt uw keuze kenbaar maken op het antwoordformulier of online te stemmen.

Wanneer het bestuur een feit is ontvangen alle huurders hierover bericht en infomeren u dan ook verder over de HV Cascade!

Kantoor HV Cascade
HV cascade houdt kantoor in De Drentse Werf, dit is het vestigingsadres, het postadres en ook het bezoekadres, lekker makkelijk voor iedereen! Hier bent u natuurlijk van Harte Welkom, bezoek kan nu alleen nog op afspraak, en dat kan via bovenstaande gegevens, dit kan op de meeste dagen van de week, ook in de avond en telefonisch zijn we altijd bereikbaar ! Naast het maken van een afspraak gaan wij ook naar een vaste inloop dag maand, hierover binnenkort meer, ook melden wij  dit op vernieuwde website hvcascade.nl en facebook.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via bovenstaande gegevens.

Met Vriendelijke Groet,
Bestuur HV Cascade
Bert van Egten

(Dit kan alleen door leden van HV Cascade, die een inlogcode van ons hebben ontvangen! Vriendelijk het verzoek dit voor 16 mei 2022 te doen, daarna is de link niet meer geldig).

Wij danken u voor de genomen tijd, heeft u nog opmerkingen / vragen, dan kunt u deze invullen op het stem formulier.  Zijn uw gegevens nog actueel, laat het ons dan ook even weten. Bedankt !