• Betaalbaar wonen
  • Goede voorzieningen
  • Prettige woonomgeving
  • Duurzaam wonen

Kascommissie 2020

Kascommissie 2020

Na het afsluiten van het financiële jaar (periode 01-01-2020 tot en met 31-12-2020) moet de administratie gecontroleerd worden door een afvaardiging (2 personen) van de leden.
Dit jaar waren twee leden bereid om samen met de Penningmeester en een Algemeen Bestuurslid zitting te nemen in de kascommissie en de gehele administratie te controleren op alle inkomsten en uitgaven.

Dit is gebeurd op 12 Mei van dit jaar in het kantoor van HV Cascade.
De 4 personen hebben de gehele middag besteed om o.a. te controleren of elke uitgave verantwoord is door bonnetjes en/of facturen. Het uiteindelijke resultaat was dat de twee leden en bestuur hun akkoord konden geven v.w.b. de financiële administratie.
Het is nu aan de overige leden om, op grond van de ondertekende verklaring van de kascommissie 2020, het bestuur decharge te verlenen voor het financiële jaar 2020.
Dit zal gebeuren door elk lid een mailing te sturen om hun keuze kenbaar te maken en retour te sturen naar de Penningmeester (antwoordenveloppe).

Deel dit bericht Terug naar overzicht

Aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Om u nog beter op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen hebben wij een digitale nieuwsbrief opgezet. U kunt hiervoor aanmelden door hieronder uw mailadres in te vullen.

Contact opnemen.

Heb je een vraag of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Contact opnemen

De laatste downloads & links

Prestatieafspraken met gemeente Hoogeveen

Download hier

De Woonbond - Thuiskompas

Bekijk pagina

Stel ons een vraag

Bekijk pagina