• Betaalbaar wonen
  • Goede voorzieningen
  • Prettige woonomgeving
  • Duurzaam wonen

het Bestuur

Energieke ploeg bestuurders

Johan Bruining

Algemeen Bestuurslid

Gerard Ooms

Voorzitter

Marjan Terpstra

Algemeen Bestuurslid

Agnes Beekamp

Algemeen Bestuurslid

Johan Bruining Algemeen Bestuurslid
In Oktober 2019 werd hij gevraagd of hij plaatst wilde nemen in het bestuur van deze vereniging. Hij is in de Algemene Leden Vergadering van November 2019 tot bestuurslid benoemd. Johan is 59 jaar, getrouwd en heeft vijf kinderen en vijf kleinkinderen. Hij heeft L.T.S. Bouwkunde gedaan en verdere bouwkundige opleidingen gevolgd. Hij woont sinds 2000 in de Gemeente Hoogeveen.
Agnes Beekamp Algemeen Bestuurslid.
Agnes is zeker geen onbekende in de Gemeente Hoogeveen. Zij is benoemd door de Algemene Leden Vergadering (gehouden per post) van 2020. Ze heeft de onderscheiding "Bezige Bij" mogen ontvangen van de burgemeester voor haar verdiensten in het vrijwilligerswerk. Zij is goed thuis in de gehandicapten- en thuiszorg wat een waardevolle aanvulling is voor het bestuur van de vereniging.
Gerard Ooms Voorzitter
In November 2019 werd hij benoemd door de leden in een Algemene Leden Vergadering. Gerard is 66 jaar, getrouwd en heeft vijf kinderen en drie kleinkinderen. Hij heeft HBO opleiding gevolgd in Amsterdam en is gaan werken in de Informatie Technologie. Hij woont sinds 2016 in de Gemeente Hoogeveen en wil zich vooral inzetten voor vrijwilligerswerk. Momenteel geniet hij van zijn pensioen.
Algemeen Bestuurslid Algemeen Bestuurslid.
Marjan is al bekend met de woningcorporaties en huurdersverenigingen, want zij was een actief lid van de ledenraad van Woonconcept. Zij heeft zelfs een koninklijke onderscheiding (lid in de Orde van Oranje-Nassau) mogen ontvangen voor al haar vrijwilligerswerk in de Gemeente Hoogeveen. Tevens is zij bestuurslid van de bridgeclub Hoogeveen. Zij is benoemd in de Algemene Leden Vergadering November.


Behoefte aan contact?

Mail ons gerust je vraag.

Contact opnemen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Om u nog beter op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen hebben wij een digitale nieuwsbrief opgezet. U kunt hiervoor aanmelden door hieronder uw mailadres in te vullen.

Contact opnemen.

Heb je een vraag of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Contact opnemen

De laatste downloads & links

Prestatieafspraken met gemeente Hoogeveen

Download hier

De Woonbond - Thuiskompas

Bekijk pagina

Stel ons een vraag

Bekijk pagina