Mutatiebeleid

Verhuizen, er komt heel wat bij kijken

Verhuizen naar een nieuwe huurwoning is altijd spannend. Het begint al met het besluit om te willen verhuizen. Inschrijven, inschrijftijd opbouwen en wachten op die ene woning die je graag wilt. Dan is het een kwestie van reageren en hopen dat je de gelukkige bent! Als dat dan is gelukt komt de nieuwe woning echt in beeld. Als alles is geregeld, dan ontvang je de sleutel van de nieuwe woning. 
En als je een huurwoning verlaat dan krijg je ook met van alles te maken: je moet de huur opzeggen en er komt iemand langs om de woning te beoordelen. Ziet alles er nog netjes of moet er hier en daar wat gerepareerd worden? En door wie dan? Allemaal vragen die voorbijkomen en door Woonconcept en de vertrekkende bewoner beantwoord moeten worden.

Het mutatiebeleid

Alle regels en handelingen rondom verhuizen van of naar een nieuwe huurwoning noemen we: het mutatiebeleid. En dat willen we graag goed op orde hebben. Zodat nieuwe bewoners zich welkom en op hun gemak voelen in hun nieuwe huis En zodat alle dienstverlening daarom heen zo goed mogelijk verloopt.